NEDSIVNINGSANLÆG OG MINIRENSNINGSANLÆG

Hos Kaj Bisgård ApS i Aalborg udfører vi alle former for spildevandsløsninger i det åbne land.

Vi etablerer blandt andet:
– Minirenseanlæg
– Nedsivningsanlæg
– Biologisk sandfilter
– Og mange andre løsninger

Vi har gennem mange års erfaring og ekspertise oparbejdet et stort kendskab og høj faglighed inden for såvel nedsivningsanlæg Forberedelse til nedsivningsanlæg i Aalborg som minirenseanlæg, og ved hjælp af løbende kurser sørger vi altid for at være opdaterede med den nyeste viden inden for kloakering i det åbne land, hvad enten det gælder nedsivningsanlæg, minirenseanlæg eller en tredje løsning.

Minirenseanlæg som naturlig renseproces

Et minirenseanlæg kan fungere præcis som renseprocessen i et vandløb i naturen. Minirenseanlægget renser hurtigt og effektivt spildevandet ved hjælp af mikroorganismer såsom naturlige bakterier. Det rensede spildevand fra renseanlægget bliver renere end normalt badevand, og kan derfor også udledes til markdræn eller i en sø, å eller grøft.

Udover minirenseanlæg etablerer Kaj Bisgård ApS også nedsivningsanlæg, der dog på grund af de manglende kontrolprøver af spildvandet ikke har den samme garanti som et minirenseanlæg.

Et nedsivningsanlæg består af en bundfældningstank med tre kamre og en pumpebrønd, hvor en trykslange sørger for at fordele spildevandet gennem et fordelerør.

Fordele ved et nedsivningsanlæg:

  • Et nedsivningsanlæg har et lavt strømforbrug
  • Er både billigt og enkelt i drift
  • Billigt at etablere
  • Et nedsivningsanlæg kan oftest etableres i græsplænen med kun ét dæksel synligt
  • Etableres med en alarm der giver besked, hvis der opstår driftstop i anlægget

Fordele ved et minirenseanlæg:

  • Et minirenseanlæg er billigt, lille og let at installere
  • Det mest driftsikre anlæg (20 års garanti)
  • Flere husstande kan være fælles om ét minirenseanlæg
  • Fremtidssikret: renser spildvand bedre end lovens krav
  • Danskproduceret anlæg garanterer dig reservedele mange år frem

Med Kaj Bisgård ApS er du garanteret et kvalitetsbevidst arbejde, når det kommer til etablering af enten et nedsivningsanlæg eller et minirenseanlæg.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 38 54 07, hvis du vil have mere information omkring fordele og ulemper ved et nedsivningsanlæg eller andre renseanlæg. Vi udfører etablering af anlæggene i hele Aalborg og resten af Nordjylland.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 38 54 07 eller send os en email på post@kb-murer.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar med et seriøst tilbud