MURERARBEJDE

Din lokale murer i Nordjylland

Kaj Bisgård ApS er et murerfirma, der er placeret i Støvring i det nordjyske. Vores murerarbejde indbefatter mange forskellige typer løsninger. Vi er lever højt vores fleksibilitet, og vi klarer mange forskellige typer mureropgaver. Vi arbejder bl.a. opgaver i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering. Alle vores ansatte er veluddannede fagmænd, og de har en bred ekspertise, der sikrer dig en høj kvalitet og et godt resultat.

Vi klarer bl.a. opgaver til:

Få en stærk samarbejdspartner til dit projekt

Når du anvender Kaj Bisgård ApS som din samarbejdspartner, så er der garanti for, at du arbejder med en murer, der lytter til dine individuelle ønsker og tilpasser sig undervejs. Vi planlægger og udfører alle opgaver efter dine behov i en tæt dialog. Det betyder, at du detaljeret holdes informeret om opgavens processer under hele forløbet. Det vigtigste for os er at kunne levere et stykke kvalitetsarbejde til vores kunder. Det gøres med konkurrencedygtige priser med de bedste materialer til murerarbejdet.

Ring til os i dag

Vil du have en snak og et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, så skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi vil med glæde give dig et tilbud på, hvad vi kan tilbyde dig og til hvilken pris. Vi fanges på telefon 98 38 54 07 eller på mail post@kb-murer.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 38 54 07 eller send os en email på post@kb-murer.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar med et seriøst tilbud