Kloakmester

Er du på udkig efter en professionel og erfaren kloakmester? Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi er medlemmer af både Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol.

Vi rykker hurtigt ud hvis uheldet er ude, men tilbyder også en både rensning, installation, vedligeholdelse og TV-inspicering af kloakrør, brønde og tilknyttede installationer.

Vedligeholdelse af kloak
– En god investering

Kloakken bliver ofte glemt når ejendomme skal vedligeholdes da den findes under jorden og ikke påberåber sig opmærksomhed. Men det er ærgerligt, da en regelmæssig vedligeholdelse af kloakken kan sikre dig imod at det opstår dyre problemer med brud, rotter og skader, og dermed være en rigtigt god investering på sigt.

Er uheldet ude og rotterne ankommet kan vi komme rotterne til livs, og med en effektiv TV-inspektion identificere og udrede de problemer der giver rotterne adgang til kloakken.

Den bedste måde at forebygge problemer med rotter, brud og forstoppelser i røret er at få udført en TV-inspektion af en autoriseret kloakmester cirka hver femte år.

Vi står altid klar til at rykke ud på tlf. 98 38 54 07, hvor vi også glædeligt fortæller om hvad du selv kan gøre for at forebygge kloakproblemer. Vi arbejder i et større område omfattende bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 38 54 07 eller send os en email på post@kb-murer.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Erfarn kloakmester i Aalborg og omegn

Vi står altid klar med et seriøst tilbud