BETONARBEJDE

Få lagt et godt fundament

Hos Kaj Bisgård ApS udfører vi støbeopgaver og betonarbejde til mange forskellige formål. Når der skal bygges nyt, så er det vigtigt, at der bliver lagt et godt fundament. Vi klarer opgaver for både private, erhverv og landbrug. Vi udfører bl.a. fundamenter til betongulve og støbning til alt fra skure, enfamiliehuse, landbrugsbyggeri og erhvervsbygning. Med andre ord dækker vi alle størrelser opgaver, og vores store erfaring og brede kompetencefelt gør, at vi til sidst står med et tilfredsstillende og brugbart resultat. Vi giver professionel rådgivning i forbindelse med alle vores projekter, så du får et resultat, der holder.

Kunden er i fokus

Vores kerneprioritet er, at vi under arbejdsprocessen skal leve op til alle de krav, du stiller som kunde. Derfor er vores kendetegn, at vi overholder alle indgåede aftaler. Vi kommer til den aftalte tid, og vi arbejder til den aftalte pris. Alle vores medarbejdere er veluddannede, engagerede og passionerede inden for deres felter. Vores store ekspertise gør, at alt arbejde inden for beton og støbning bliver udført grundigt og med høj kvalitet.

Ring og hør mere

Vi har arbejdet med opgaver inden for beton og støbning i store dele af Nordjylland, og vores base er placeret i Støvring. Ønsker du en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til konstruktion af dit fundament, så ring eller skriv til os i dag. Vi fanges på telefon 98 38 54 07 eller send en mail til post@kb-murer.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 38 54 07 eller send os en email på post@kb-murer.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar med et seriøst tilbud