BELÆGNINGSARBEJDE

Få en flot indkørsel eller terrasse med belægningsarbejde

Fliser har en stor betydning for din boligs udtryk. Derfor har vi hos Kaj Bisgård ApS valgt at specialisere os i belægningsarbejde til både erhverv og private. Vi sørger for, at du får lige præcis den belægning af fliser, som passer til din bolig og dine individuelle ønsker. Der er mange overvejelser forbundet med en ny belægning, og vi kommer med gode råd og vejledning, så du får et tilfredsstillende slutresultat. Det skal eksempelvis overvejes, hvilke typer fliser og materialer der skal anvendes, og hvordan fliserne skal placeres. Vi sørger for, at din nye belægning bliver en fryd for øjet.

Vi klarer opgaver i flere størrelser

Vores kendetegn er vores høje grad af fleksibilitet. Vi arbejder med opgaver i mange forskellige størrelser. Det vigtigste for os er, at du som kunde føler, at din opgave bliver fuldt til dørs uanset opgavens omfang. Vi laver

belægningsarbejde til bl.a.:

  • Flisebelægning i indkørsler og på terrasser m.m.
  • Belægning på parkeringspladser udført med græsarmeringssten
  • Mindre asfalteringsopgaver
  • Stier og pladser med grusbelægning

Vores arbejde bliver altid udført med de bedste produkter og materialer på markedet. Det sikrer belægningen en lang levetid på trods af regn, frost, rødder og lignende.

Få lavet dit belægningsarbejde i dag

Ønsker du at forny din boligs udtryk med en flot og robust belægning, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi sidder klar til at give dig lige præcis den rådgivning, som du har brug for i din specifikke situation. Vi kontaktes på telefon 98 38 54 07 eller skriv en mail til post@kb-murer.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 98 38 54 07 eller send os en email på post@kb-murer.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar med et seriøst tilbud